Следвайте Гласове в Публикацията на поредната порция на глобалния акт Магнитски

...
Следвайте Гласове в Публикацията на поредната порция на глобалния акт Магнитски
Коментари Харесай

Валентин Вацев: Магнитски цели да унищожи руското присъствие в българската енергийна политика

Следвайте " Гласове " в 
" Публикацията на следващата порция на световния акт " Магнитски " има явна цел - да се унищожи съветското наличие в българската енергийна политика. Намеренията са ясни. Трябва да погледнем към тази обстановка с очите на шерифа, а не с очите на индианците. Проблемите на индианците не са проблемите на шерифа. Съединени американски щати постоянно са били доста ясни при обяснението на природата на световния акт " Магнитски ". Става въпрос за гледната точка на една мощ ". Това сподели пред БНР анализаторът Валентин Вацев. 

И добави по какъв начин американското правосъдие се трансформира в световно.  " Всеки, който се съмнява в правото на Америка да има своя световна позиция за света, застава на някакви примитивни и неприятно осъзнати антиамерикански позиции. Въпросът е - имат ли право Съединени американски щати да оферират юридическите си правила на целия останал свят? ". 
В предаването " 12+3 " Вацев акцентира като явно това, че изявлението на президента Румен Радев е задействало машината на акта " Магнитски ". 
" Ние сме местна мощ и не можем да отстъпваме пред световния американски интерес... Аз съм склонен с Държавния департамент на Съединени американски щати, че корупцията е систематичен проблем у нас, различен е въпросът, че американска упоритост е те да дефинират смисъла на думата " корупция ". Но световните сили постоянно по този начин са правили. На власт е този, който дефинира смисъла на думите ". 

Анализаторът предвижда, че този акт ще окаже въздействие върху българските междупартийни и вътрешнопартийни връзки.
" Но от Съединени американски щати не целят това, те водят война против съветското енергийно наличие на Балканите ". 
Интервюто на Даниела Големинова с Валентин Вацев в предаването " 12+3 " можете да чуете. 
Източник: БНР
 
 
 
 
 
13 Фев 202339913 Фев 202311513 Фев 2023131013 Фев 2023118913 Фев 202327613 Фев 20231150Коментариимат ли право Съединени американски щати да оферират юридическите си правила на целия останал свят13 Фев 2023 15:32ч.
Че " правото на силата " постоянно е било по-силно от " силата на правото ".
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати дъвка, пиратка, балон13 Фев 2023 15:41ч.
Никакви директни последствия от магнитски. Ще отнеме вниманието на аналитиците. За следващ път отклонява дневния ред на обществото в основен миг - навечерие на избори, във флашива посока " корупция ", с цел да не се организира същинска политическа акция и спор и да не се задават значимите въпроси на кандидат-политиците. Т.е. в политически смисъл мероприятието е надрусване и проспиване на политическия смисъл на изборите.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Изборите нямат отношение към състава на парламента13 Фев 2023 17:27ч.
Ако въобще в миналото са имали
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати old_beggar13 Фев 2023 15:44ч.
на вниманието на синергичния „ триморец “ – р.радев: в Украйна фашагите унищожиха над 11 млн. книги на съветски език. а ти какво още чакаш – изгори за наслада на твоите US чорбаджии цялата ни национална бибилиотека...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати държавен вестник 10.02.2023 г.13 Фев 2023 15:52ч.
Нека българския народ да потърси сметка от своите политици: за какво страната ни с ЗОВС даде право на непознато военно командване да организира военна готовност в страната ни, включително категорично казано " без единодушие " от страна на засегнатите български жители. Натовски военни (знаем коя империя има свои непрекъснати бази на наша територия) ще залавят българските мъже и принудително ще ги вършат пушечно месо против Русия.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати видовден13 Фев 2023 15:54ч.
Поредната Байдънова акция за заплашване на джендъросаните му и надрусани политически кукли в България. Д не вземе да си помислят, че може да създадат държавно управление без те да дефинират какъв да е отпред. А това журналистче Иванов търчи да пази американските си господари, че или доста добре му заплащат, или са положителни с камшика. Може и да му се харесва, те пепейците и дебейците са все извратеняци. После да не реват, като пристигна новия " Народен съд ". Точно поради такива продажници на хората им писва, пада им пердето и от време на време се случват и непотребни насилия и зверства. Но народът ни е умен, като е споделил: " Каквото почукало, такова се обадило ".
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рукола Z13 Фев 2023 15:54ч.
Мисирката въобще не схваща сарказмът на Вацев
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР